diumenge, 21 de desembre del 2014

Llaços secrets

El 17 de març ens endinsarem en plena postguerra reusenca, en indrets que reconeixerem, per recuperar un passat no tantllunyà, ple de secrets i foscor. Per fer-ne el comentari comptarem amb la presència de l'autora: Marta Maginyà. 














2 comentaris:

  1. Novel·la intrigant, propera en el context geogràfic, de lectura fàcil i de sintaxi amigable.El personatge del Mentor queda molt difuminat, entre ombres. El Víctor Claris m'ha resultat bastant proper a les formes del Clint Eastwood.La temuda família Landrú, queda aparentment molt al marge de la narració però té un paper clau a les acaballes del llibre.L'enamorament de l'Evangelina i el Víctor,la bella i la bèstia, la noia maca i l'exsoldat marcat a foc pels seus ideals, m'ha semblat possible però crec que és una mica forçat, poc versemblant.

    ResponElimina
  2. Tal com vam dir, és una novel·la de la postguerra diferent. O sigui que no tracta els temes típics i tòpics d'aquest tipus de novel·les, que només surten tangencialment, per donar més importància a la història que realment ens vol explicar.

    ResponElimina